paxkinderhulp logoBanner2015

CBF keurmerk

Sponsoren

Actiedag Hervormde Gemeente Eemnes

Op vrijdag 7 april jl. werd door de Hervormde Gemeente Eemnes een actiedag ten behoeve van Pax Kinderhulp Eemnes georganiseerd. Gasten van deze avond werden uitgenodigd voor een heerlijke Armeense maaltijd, bereid door onze tolk Ward. Na het eten was er een kruiwagenrace in de vorm van ringsteken en tijdens de koffie werd er fanatiek gebingood. Ook dit jaar was er een taartenwedstrijd georganiseerd waarbij de lekkerste taarten werden ingezonden. Nadat de uitslag van deze wedstrijd bekend was gemaakt, werd het tijd voor de dienstenveiling.

 

Tijdens de veiling werden diverse diensten en goederen verkocht aan de hoogste bieder. Diverse gasten hadden voorafgaand aan de avond diverse diensten en goederen aangeboden zoals twee uur onkruid wieden, een kuub haardhout, een wandeling met gids over de Utrechtse Heuvelrug, een liter biest, appeltaarten, taarten van de taartenwedstrijd, het sausen van plafonds, zalmroken op locatie, bubbelen in een jacuzzi onder genot van een hapje en een drankje en nog veel meer! De Diaconie van de Hervormde gemeente Eemnes heeft het opgehaalde bedrag verdubbelt. Deze gezellige en fantastische avond leverde een geweldig bedrag op, namelijk € 2903,00!

Wij willen de Hervormde Gemeente Eemnes nogmaals hartelijk danken voor deze prachtige actie en mede dankzij hun bijdrage kunnen we de kinderen van aankomende zomer weer een onvergetelijke vakantie bieden in Eemnes en omgeving!

Klaverjasclub Eemnes

Op 27 maart mochten wij een fantastische donatie van de klaverjasclub uit de Schoter in Eemnes mogen ontvangen! Een donatie van wel € 600,00!
Hartelijke bedankt voor dit prachtige bedrag!