paxkinderhulp logoBanner2015

CBF keurmerk

Oliebollenactie

Ieder jaar worden er oliebollen en appelflappen gebakken tussen kerst en Oud en Nieuw! Met behulp van vele vrijwilligers wordt er deeg gedraaid, gebakken, appels gepit, ingepakt en verkocht! Een succesvolle actie waarbij we altijd extra handen kunnen gebruiken!

De oliebollenactie 2018 was een groot succes!

Na jarenlang bakken met de vertrouwde ijslepels en warme knieën is het tijd voor iets nieuws! Tijdens de warme, soms hete zomer van 2018 waren de voorberijdingen al in vollegang. De gebruikte apparatuur begon na jarenlange trouwe dienst af te takelen. Dit jaar hebben we een oliebollendoseermachiene en nieuwe oliebakken aangeschaft. En met resultaat! Ook dit jaar hebben we tussen den 28.000 en 30.000 oliebollen en appelflappen gebakken en verkocht! Het resultaat liegt er niet om! Ze zagen er niet alleen goed uit, ze smaakten heerlijk!

Dankzij de inzet van vele vrijwilligers hebben we weer een prachtresultaat behaald waar-mee we volgend jaar weer een actie kunnen opzetten! Via deze weg willen we iedereen bedanken die zich heeft ingezet om deze actie wederom tot een succes te brengen!