paxkinderhulp logoBanner2015

CBF keurmerk

Koningsdag

Ieder jaar worden er op Koningsdag diverse acties gehouden op verschillende plaatsen in Eemnes. Zo is er vanaf de vroege morgen, heerlijke vers gezetten koffie met iets lekker te koop op de Dijk. Daar worden in de loop van de morgen enveloppen getrokken en kan er worden geslagen op de Kop van Jut. Wat later op de dag gaat de bar open in de Kerkstraat. Bij de bar kunnen heerlijke coole biertjes worden gekocht en met wat minder weer heerlijk warme glüwein. Ook worden er bitterballen en broodjes kroket verkocht. Een aanrader om eens te komen kijken bij ons in Eemnes.

Koningsdag 2018

Om 7 uur ‘s ochtends stond de eerste kan koffie te pruttelen en de vroege vogels waren al op de Wakkerendijk te vinden. De dag begon rustig en rond een uur of tien werd het gezellig druk.
Dit jaar vierden we op koningsdag ook dat het dertig jaar geleden was dat er voor het eerst kinderen op vakantie kwamen in Eemnes. De kraam en medewerkers waren versierd. De bezoekers waren enthousiast en vonden het leuk om te horen dat we al 30 jaar kinderen een vakantie bezorgen.
Ter gelegenheid van ons dertig jarig bestaan, hadden we dit jaar een nieuw onderdeel waar mooie prijzen mee te winnen waren. Het Paxrad van Avontuur! Dit was een groot succes!
Ook onze vertrouwde enveloppen waren weer te koop. Het is leuk om te zien dat mensen terug komen en ieder jaar een aantal enveloppen komen trekken. Tegen twaalf uur waren alle enveloppen getrokken en de prijzen opgehaald.
In de Kerkstraat kon men weer genieten van een heerlijk koud biertje, een tompouce of een lekker broodje kroket. Daarnaast kon iedereen genieten van een geweldige band en kon er ‘s middags worden gedanst!
De opbrengst dit jaar is ongeveer 6000 euro! Hiermee kunnen we onze actie in 2019 weer mede mogelijk maken! Dit allemaal was niet gelukt zonder de hulp van de vele vrijwilligers. Wederom allemaal hartelijk dank voor jullie geweldige inzet!