paxkinderhulp logoBanner2015

CBF keurmerk

Sponsorloop rond het 'oude' IJsselmeer

Om het jaar wordt er een sponsorloop georganiseerd rond het 'oude' IJsselmeer. In estafettevorm wordt er 390 km afgelegd. Ook 's nachts zullen de lopers doorrennen. Iedereen (loper, cateraar en chauffeur) die mee gaat laat zich voor tenminste €200,- sponsoren.

IJsselmeerloop 2018

Op vrijdag 1 juni was het zover! Om 09:00 uur werd door Burgemeester Van Benthem het startschot gegeven voor de 13e estafetteloop om het IJsselmeer. 21 Lopers gingen vanaf het evenemententerrein in Eemnes om uiteindelijk in totaal zo'n 380 km te lopen. De weersvoorspellingen waren niet heel gunstig, maar we hebben erg veel geluk gehad. Op vrijdag zijn er veel regenbuien langs ons heen gegeaan. Toch hebben wij ook een aantal buitjes gehad, maar met een regenponcho kan je ook heerlijk hardlopen. De onderlinge sfeer was weer fantastisch en wat hebben we gelachen met elkaar. Ook dit jaar was de catering weer uitstekend geregeld, niemand kwam iets tekort.

Elke loper, chauffeur of cateraar liet zich voor minimaal 200 euro sponsoren. En wauw, wat is dat goed gelukt! Nadat iedereen veilig en wel was aangekomen bij de finish in Eemnes, werd door burgemeester Van Benthem het fantastische bedrag van 15.967.93 euro onthuld! Een uitzonderlijk resultaat waar wij als Pax Kinderhulp Eemnes ontzettend trots op mogen zijn! Wij willen alle lopers en sponsoren hartelijk danken voor hun inzet en vrijgevigheid!